Neki od naših mnogobrojnih radova…

Vlasnici ljeto provode u kući i naravno žele za to vrijeme imati lijep vrt. Napravili smo travnjak i djelomično promijenili postojeći biljni materijal.
Vrijeme izrade – proljeće 2017.

 

 

U proljeće 2017. uredili smo prostor ispred upravne zgrade Istarskih cesta. Osim novog travnjaka posadili smo i Photiniu koja će naglasiti stazu na ulazu te nekoliko biljaka unutar travnjaka da malo razvedre prostor.

 

Na ovom projektu imali smo potpuno povjerenje vlasnika i otvorene ruke. Krajnji rezultat ga je oduševio. Tražio je jednostavnost, ali da ipak nije monotono i jednolično.

Naša draga klijentica s kojom surađujemo duže vrijeme odlučila je da jedan dio zelene površine tj. travnjaka preuredimo i promijenimo. Naš prijedlog je bio suhi vrt. Nakon što je vidjela nacrte oduševila se i prihvatila ideju. U proljeće 2016. napravili smo suhi vrt od tog dijela i ta promjena se savršeno uklopila u ostatak okućnice. U proljeće 2017. uredili smo i područje pored bazena. Ostavili veći dio postojećeg biljnog materijala, nešto izvadili i dodali par novih biljaka te prekrili površinu geotekstilom i kamenčićima što je uvelike olakšalo održavanje. Isto to smo napravili i u jednom dijelu gdje su biljke postale prevelike i sakrile prekrasne stijene. Nakon naše intervencije taj dio je konačno došao do izražaja i vlasnica je oduševljena.

Nakon duže i uspješne suradnje sa izvođačem radova dobili smo potpuno otvorene ruke sa par smjernica o željama investitora. Uspješno smo uklopili njegove želje u našu viziju.

Vrijeme izrade – ljeto 2016.

Osim izrade travnjaka vlasnici su tražili da jedan, ali ne preveliki dio površine bude biljni. Izbor biljnog materijala prepustili su nama. S obzirom na specifičan izgled kuće bili smo vrlo oprezni, a želja nam je bila da se neka cvjetna priča proteže veći dio godine. Jedan dio ”biljne kocke” je u hladovini što smo iskoristili i tamo smjestili Cameliu.

Vrijeme izrade – proljeće 2015.

Vrlo zanimljiva luksuzna kuća, zanimljivog interijera i bogatog eksterijera. Naš zadatak je bio napraviti travnjak i stazu.

Vrijeme izrade – jesen 2016.